Proiectul „Înțelepții Cetății” a debutat la Liceul Teoretic Negrești Oaș

Primăria orașului Negrești-Oaș prin primarul Aurelia Fedorca, a marcat un moment deosebit de important pentru comunitatea educațională prin lansarea proiectului „Înțelepții Cetății” la Liceul Teoretic Negrești-Oaș. Inițiativa, care își propune să recunoască și să onoreze absolvenții ce au adus onoare orașului pe plan național și internațional, a debutat cu un eveniment impresionant, evidențiind succesul și dedicarea elevilor săi.

La această primă ediție, comunitatea a avut ocazia să-l omagieze pe Dr. Andrei Bud, distins cercetător la Universitatea Goethe din Frankfurt am Main. Dr. Bud, alături de alți trei olimpici la matematică, a reușit să sublinieze potențialul extraordinar al tinerilor din Negrești-Oaș. Diploma de excelență primită de Dr. Bud reprezintă un gest de recunoștință pentru reprezentarea de excepție a comunității în domeniul academic internațional.

În semn de apreciere pentru parcursul său profesional remarcabil, începând de la originile sale umile până la realizări impresionante în matematică, Dr. Bud a devenit un simbol al excelenței și dedicării, inspirând comunitatea locală prin succesul său. “Succesele sale sunt surse de inspirație pentru noi toți, demonstrând că prin muncă, pasiune și determinare, orice vis poate deveni realitate”, a declarat primarul Aurelia Fedorca, într-un mesaj emoționant adresat comunității.

Andrei Bud nu doar că s-a distins prin realizările personale, dar a demonstrat și un profund altruism, oferind o bursă de studiu unei eleve merituoase de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș. Acest gest a subliniat angajamentul său continuu față de comunitatea care l-a format și a reconfirmat valoarea colaborării între școală, părinți și autorități în dezvoltarea tinerilor talentați.

Primarul Fedorca și-a exprimat speranța că proiectul „Înțelepții Cetății” va deveni o tradiție, motivând și mai mulți elevi să aspire la excelență. Evenimentul de lansare a fost un succes datorită eforturilor conjugate ale echipei Liceului Teoretic Negrești-Oaș, inclusiv ale directorului Viorel Bud și ale profesorului dr. Doina Muntean, care au contribuit semnificativ la realizarea acestui proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.