CSM Olimpia joacă acasă derby-ul cu SCM Zalău

Echipa de fotbal de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare termină sâmbătă sezonul regular al Ligii a 3-a cu un derby pe teren propriu, împortiva liderului seriei a 10-a, SCM Zalău.

Deși, acest meci nu va schimba ordinea echipelor în clasament, punctele puse în joc sunt foarte importante, deoarece acestea  „se transferă” automat pentru a doua parte a campionatului, când se va duce lupta pentru locurile ce duc la barajul Ligii a 2-a.

Înaintea meciului din ultima etapă zălăuanii sunt în fruntea clasamentului cu 40 de puncte, urmați de CSM Olimpia cu 32 de puncte. În tur, echipa noastră a obținut un punct la Zalău.

În play-off echipele se califică cu toate punctele obținute în sezonul regular.

Băieții noștri au început sezonul de primăvară cu o înfrângere surprinzătoare, acasă cu CSM Victoria Carei (0–1), însă și-au recuperat moralul după un 5–0 la Jucu, împotriva Minerului Ocna Dej.

Adversarii de sâmbătă au obținut doar un punct la Baia Mare, împotriva lanternei roșii, în prima etapă de primăvară, după care au câștigat greu (3–2) acasă cu penultima clasată, SC Olimpia MCMXXI Satu Mare.

„Întâlnim liderul la zi a campionatului, dar sper ca împreună cu acești băieți minunați să facem un meci bun, și să obținem victoria. E un meci, în care va trebui să muncim, să ne sacrificăm, să dăm totul pentru a obține cele 3 puncte, și am încredere în acest vestiar, că putem să facem asta, și să obținem victoria” – a declarat antrenorul Cosmin Iuhas.

LIGA 3, SERIA 10, SEZON REGULAR, ULTIMA ETAPĂ

Sâmbătă, 15.00, Stadion Olimpia-Daniel Prodan

CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.