FOTO. Transurban Satu Mare trage un nou semnal de alarmă


Într-un apel adresat publicului, compania municipală de transport în comun, Transurban Satu Mare, subliniază problemele serioase cauzate de parcările neregulamentare care afectează circulația autobuzelor în oraș. Fenomenul parcărilor neconforme nu doar că generează întârzieri semnificative ale mijloacelor de transport în comun, dar pune și presiune inutilă pe șoferii acestora, pe călători, precum și pe ceilalți participanți la trafic.

„Parcările neregulamentare creează situații neplăcute și contribuie la întârzierea autobuzelor. Acest lucru ne afectează nu doar pe noi, ca furnizori ai serviciului de transport, dar mai ales pe călătorii care depind de punctualitatea noastră,” a declarat un reprezentant al Transurban Satu Mare.

Întârzierile provocate de această problemă au un impact negativ asupra eficienței serviciului de transport public și asupra satisfacției utilizatorilor. De asemenea, situațiile de blocaj în trafic generate de parcările la întâmplare în apropierea stațiilor de autobuz afectează fluxul normal al circulației și pot conduce la situații de risc pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Prin urmare, Transurban Satu Mare îndeamnă șoferii să manifeste respect și considerație față de regulile de parcare, în special în apropierea stațiilor de autobuz, pentru a permite accesul facil al autobuzelor și pentru a evita crearea de obstacole în calea acestora. „Vă rugăm să țineți cont de existența stațiilor de autobuz și să parcați regulamentar, astfel încât să contribuim împreună la fluidizarea traficului și la îmbunătățirea serviciilor de transport public,” a adăugat reprezentantul companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.