Elevii antrenorului Terely pe podium la CN U14 și U16

Judoka Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au avut evoluții foarte bune și au  urcat pe podium la Campionatul Național U14 și U16. A fost o competiție foarte puternică, cu sute de participanți, organizată excelent la Bacău.

Elevii antrenorului Terely Mihály au obținut trei medalii de bronz, iar alți doi sportivi s-au calificat în Top 8.

La categoria U14, 36 kilograme Thiruvadi Alesszia a câștigat 4 din cele 5 meciuri disputate, și la final a terminat pe locul 3. Tânăra sportivă a suferit singura înfrângere în turul doi, într-un meci, care a durat 5 minute, cu două reprize de prelungiri, ea pierzând doar la avertisment.

Campioana en-titre, Maya Dihenes a urcat și în acest an pe podium, și s-a întors acasa cu  medalia de bronz la categoria 57 kilograme.

La categoria U16, componenta lotului național, György Bettina (70 kg) a pierdut în semifinale, după care a câștigat finala mică, obținând astfel medalia de bronz. Tânăra sportivă se poate pregăti acum pentru Evaluarea Națională, fiind elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnzială Rákóczi Ferenc, după care se va întoarce la Cluj Napoca, pentru a se alătura colegelor de la lotul național.

Sportivii Erin Oros (48 kg) și Turóczi Roland (60 kg) s-au calificat în primii opt, clasându-se pe locurile 7 – Turóczi, la o categorie cu 46 de participanți!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.