Caravana “Fii meseriaș” a debutat la Satu Mare


Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unitățile de învățământ cu filieră tehnologică ce au în școlarizare învățământ profesional de stat și învățământ dual alături de operatorii economici și organizații non-profit desfășoară în perioada 18.03 – 08.06. 2024 Caravana „Fii meseriaș!”.

Caravana își propune informarea elevilor de clasa a VIII-a din județul Satu Mare și a părinților acestora cu privire la posibilitățile de formare în învățământul profesional de stat și dual.
Caravana „Fii meseriaș!” a debutat azi 18.03.2024, începând cu ora 15.30. Primele activități din cadrul Caravanei se organizează în „Săptămâna meseriilor” în perioada 18-22.03.2024, zilnic între orele 16.00-19.00, în Sala de sport a Liceului Tehnologic „Unio-Traian Vuia”, pe ateliere de lucru specifice meseriilor oferite în formare de către unitățile de învățământ din filiera tehnologică.
La finalul fiecărei zile activitatea se va încheia cu o tombolă „meseriașă” sponsorizată de către partenerii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.