Adelin Ghiarfaș, desemnat candidatul Forței Dreptei pentru Primăria Satu Mare

Într-un moment definitoriu pentru viitorul administrativ al municipiului Satu Mare, Forța Dreptei a oficializat candidatura lui Adelin Ghiarfaș, actual viceprimar, pentru funcția de primar. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate luni, 18 martie, consolidând astfel angajamentul partidului către valorile liberalismului, creștin-democrației și conservatorismului.

“Satu Mare are nevoie în continuare de politici liberale, de implicare și determinare în actul administrativ”, a declarat Ghiarfaș, subliniind angajamentul său către progres și inovație în administrație.

Campania lui Adelin Ghiarfaș, sprijinită cu entuziasm de Forța Dreptei Satu Mare, promite un viitor în care comunitatea este pusă pe primul loc, iar deciziile administrative sunt luate cu gândul la prosperitatea și bunăstarea cetățenilor. “Împreună cu Adelin Ghiarfaș, vizează un viitor în care Satu Mare prosperă prin politici care pun comunitatea pe primul loc”, a afirmat partidul într-un comunicat de presă.

Forța Dreptei își exprimă astfel încrederea în candidatura lui Ghiarfaș și îi încurajează pe sătmăreni să se alăture proiectului său ambițios pentru a scrie împreună un nou capitol de succes pentru orașul lor.

Susținătorii și cetățenii sunt invitați să își arate sprijinul pentru Adelin Ghiarfaș și viziunea sa pentru Satu Mare, un oraș care stă la pragul unei noi ere de dezvoltare și prosperitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.