Tânăra Iulia din Satu Mare cucerește Românii au Talent și primește un Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Iulia, o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din Satu Mare, a impresionat audiența și juriul emisiunii “Românii au Talent” cu vocea sa plină de sensibilitate și versurile profunde ale piesei sale. Momentul său fenomenal a fost răsplătit cu un Golden Buzz din partea juraților Smiley și Pavel Bartoș.

Studentă la Psihologie în limba engleză la Universitatea din Cluj, Iulia a fost întotdeauna fascinată de înțelegerea oamenilor și motivările din spatele comportamentelor lor, alegând această facultate pentru a-și urmări pasiunea. În plus față de talentul vocal, Iulia cântă la chitară și compune muzică încă de la vârsta de 12 ani, având deja câteva piese proprii pe canalul său de YouTube.

Pasiunea sa pentru limba engleză se reflectă în versurile pieselor sale, iar momentul său emoționant de pe scena “Românii au Talent” a adus lacrimi în ochii mulțimii, cu juriul aplaudând-o în picioare. Cu toate că Iulia vine dintr-o familie cu părinți din domeniul juridic, care au divorțat, ea găsește sprijinul cel mai mare în mama sa, pe care o consideră cea mai bună prietenă a sa. Este prima dată când participă la această competiție, iar debutul său impresionant a lăsat o amprentă emoționantă în inimile publicului și juraților.

Sursa: https://www.protv.ro/emisiuni/romanii-au-talent/articol/98416-scrie-muzica-si-versuri-iar-vocea-ei-te-face-sa-plangi-cine-este-iulia-vilceanu-studenta-din-satu-mare-care-a-primit-golden-buzz-de-la-smiley-si-pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.