Victorie categorică înainte de derby pentru CSM Olimpia Satu Mare

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a învins clar vineri la Jucu formația Minerul Ocna Dej, în meciul penultimei etape a sezonului regulat, scor 5–0.

Băieții noștrii au dominat tot meciul, și au deschis scorul în minutul 20, după o contră al lui Viorel Chinde, care l-a lansat excelent pe Cosmin Zamfir, atacantul nostru șutând din vole de la 20 metrii, în vinclu (0–1).

Peste 15 minute, Chinde a majorat diferența la două goluri, înregistrând scorul pauzei (0–2).

În primele 11 minute ale reprizei secunde, Zamfir a mai ânscris de două ori, reușind primul său hattrick în Liga a 3-a(0–4), iar Andrei Zbona a înschis tabela de marcaj cu un gol spectaculos (0–5).

„Pot să spun, că am pornit cam greu motoarele în primăvara asta, ca un diesel. Dar e bine, că am revenit după eșecul de săptămâna trecută, băieții au dovedit, că au caracter, și le felicit pentru asta. Scorul spune totul, despre cum a decurs meciul. Este un rezultat, care ne dă încredere pentru meciul cu Zalăul” – a declarat antrenorul Cosmin Iuhas.

După victoria din etapa a 17-lea CSM Olimpia Satu Mare se menține pe locul 2 al clasamentului seriei a 10-a, păstrând distanța de 8 puncte în spatele liderului SCM Zalău, care va fi de fapt adversarul echipei noastre în ultima etapă a sezonului regulat.

Derby-ul CSM Olimpia – SCM Zalău se va disputa pe 23 martie, pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 17

CS Minerul 1947 Ocna Dej – CSM Olimpia Satu Mare 0–5(0–2)

Marcatori: Cosmin Zamfit ’20, ’52, ’56, Viorel Chinde ’35, Andrei Zbona ’80.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Alin Burdeț, Flori Mureșan, Emanuel Negru (’70, Adrian Micaș), Cătălin Oanea, Paul Copaci (’85, Raul Apai), Tudor Lucaci, Viorel Chinde, Alin Ferenți (’78, Emanuel Morar), Andrei Zbona (’85, Denis Lazăr), Cosmin Zamfir (’78, Gueye Mansour).

Antrenor: Cosmin Iuhas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.