2 elevi de la CN Mihai Eminescu s-au calificat la olimpiada națională de informatică

Elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, Luca Ghiță Mare din clasa a IX-a și Mihnea Mic din clasa a XII-a, și-au asigurat locurile la etapa națională a Olimpiadei Naționale de Informatică Aplicată – AcadNet, după ce au demonstrat cunoștințe remarcabile la etapa județeană.

Competiția județeană a avut loc pe 9 martie 2023 și a adunat participanți entuziaști, gata să își etaleze abilitățile în informatică. Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” s-au distins prin performanțe deosebite în diverse secțiuni ale concursului.

În cadrul secțiunii Interoperabilitate Software, pentru clasele IX-X, Luca Ghiță Mare, elev în clasa a IX-a B, a obținut Premiul I, sub îndrumarea doamnei profesoare Șandor Nicoleta. Tot sub coordonarea aceleiași profesoare, Alex Ioan Roman din clasa a IX-a A a câștigat Premiul II.

La secțiunea dedicată Calculatoarelor, pentru aceleași clase, Benjamin Ruben Secară, de asemenea elev în clasa a IX-a A, a fost laureat cu Premiul I, demonstrând competențe informatice impresionante sub aceeași conducere pedagogică.

Pentru elevii din clasele XI-XII, la secțiunea Calculatoare, Mihnea Mic din clasa a XII-a A a excelat, câștigând Premiul I. Succesul său a fost ghidat de doamna profesoară Vida Felicia.

Aceste realizări notabile nu doar că subliniază talentul și dedicarea elevilor, dar și calitatea învățământului oferit de Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Felicitări elevilor pentru performanțele lor remarcabile și mult succes în etapele următoare ale competiției! De asemenea, un mare bravo cadrelor didactice implicate, ale căror eforturi și dedicare au contribuit semnificativ la aceste succese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.