Moussa Samake revine și e în lot pentru meciul cu Ocna Dej

Echipa de fotbal de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare pornește spre Jucu cu gândul doar la victorie, în meciul cu Minerul Ocna Dej ce contează pentru penultima etapă a sezonului regulat.

Trupa lui Cosmin Iuhas va întâlni vineri formația cu un lot mult schimbat  în pauza de iarnă, echipa dejeană anunțând în acest an 17 noi achiziții.

Chiar și în aceste condiții tehnicianul Dan Roman a reușit să încropească o echipă incomodă, care săptămâna trecută a cedat greu cele trei puncte la Satu Mare, împotriva formației SC Olimpia MCMXXI.

CSM Olimpia Satu Mare nu și poate permite alți pași greșiți după înfrângerea neașteptată de acasă în fața celor de la CSM Victoriei Carei.

Vin vești bune și din vestiarul echipei noastre. Revin în lot suspendații Florin Mureșan, Adrian Micaș și Emanuel Negru, în plus, va face deplasarea cu echipa și Moussa Samake, golgheterul echipei ce poate revenii pe teren după o intervenție chirurgicală, suferită în decembrie.

Înaintea penultimei etape a sezonului regulat, adversara de vineri ocupă poziția 7 în clasamentul seriei a 10-a, având 3 victorii, 8 remize și 5 înfrângeri. În tur, clujenii au obținut un punct și la Satu Mare, după 2–2 în meciul disputat pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

Echipa noastră se află pe locul 2 al clasamentului, la un punct distanță de a-și asigura matematic poziția în play-off.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 17

CS Minerul 1947 Ocna Dej – CSM Olimpia Satu Mare

Vineri, Baza Sportivă Unirea (Jucu de mijloc), 15.00

Arbitru: Kemenes Norbert (Baia Mare)

Asistenți: Cristian Gheorghe Mureșan (Cavnic), Șerban Buie (Baia Mare)

Delegat de joc: Mihai Țîra (Alba Iulia)

Observator arbitri: Paul Unimătan (Zalău)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.