Interdicție de circulație în Ungaria pentru camioanele peste 7,5 tone

Un anunț făcut de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Oradea indică faptul că începând cu noaptea de joi, la ora 23:00, până în seara zilei de vineri, 15 martie, la ora 23:00, ora locală din România, circulația camioanelor cu o greutate peste 7,5 tone va fi limitată în Ungaria. Această restricție vine în contextul în care data de 15 martie 2024 este recunoscută drept sărbătoare națională și nelucrătoare în Ungaria, potrivit unei informări Agerpres.

Mai mult, se reintroduce restricția de circulație pentru aceleași categorii de vehicule în fiecare weekend, de sâmbătă de la ora 23:00 până duminică la aceeași oră, începând din luna martie, ca o măsură adoptată de autoritățile ungare.

Cu toate acestea, restricțiile nu se aplică vehiculelor care transportă mărfuri periculoase, animale vii sau produse alimentare care necesită refrigerare sau sunt perisabile.

Șoferii de camioane afectați de aceste măsuri sunt obligați să parcheze în spații special destinate acestui scop pe durata aplicării restricțiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.