Trupa Divertis revine pe scenă din luna aprilie

La aproape un deceniu după ce ne-a părăsit, carismaticul Ioan Gyuri Pascu revine pe scena muzicală, alături de foștii săi colegi din Divertis. Această revenire neobișnuită este făcută posibilă prin intermediul avansurilor în tehnologia Inteligenței Artificiale, care a arătat capacități impresionante în diferite sectoare la nivel global.

Toni Grecu, figura emblematică a trupei de satiră politică ce a fascinat audiența din România pentru peste 25 de ani, a fost rezervat în a oferi detalii despre acest eveniment. Reapariția lui pe scenă, alături de alți membri ai trupei Divertis, promite a fi un moment intens emoțional și va constitui un highlight al spectacolului ce va marca revenirea trupei pe scenele naționale.
„Spectacolul va include mai multe surprize, pe care, din motive evidente, nu le putem dezvălui acum. Ele își vor arăta prezența în timpul spectacolului. Cine nu simte lipsa lui Gyuri Pascu?” a mărturisit Toni Grecu pentru playtech.ro.
Se preconizează că în cadrul acestui spectacol, momentele memorabile ale lui Gyuri Pascu, capturate în urmă cu douăzeci de ani sau chiar mai mult, vor fi revitalizate și prezentate publicului.

„Dacă nu eram convinși că mai avem mesaje de transmis, nu ne-am fi angajat în crearea acestui spectacol împreună cu colegii. Vom organiza o conferință-show care va explora istoria satirei politice românești din ultimii 35 de ani.
Spectacolul va include și exemple live. Deși am prezentat show-ul în diaspora românească, versiunea din țară va fi complet inedită! Spiritul nostru rămâne viu, deși modul în care comunicăm mesajele noastre a evoluat, la fel cum s-au schimbat și viețile noastre.

Un lucru însă rămâne neschimbat, și îi îndemnăm pe cei care ne-au susținut de-a lungul anilor să redescopere ce este acela!”, a completat Toni Grecu.
Revenirea este programată pentru 6 aprilie, la Sala Radio din București, cu premiera spectacolului „Să fim veseli, ca să nu fim triști”, un show-hibrid al Divertis, denumit „Umor, prostie și fake news din ’89 până în prezent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.