Drumeție în Poiana Ghioceilor sâmbătă 16 martie

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie “Cutezătorii Munților” are plăcerea de a invita comunitatea la tradiționala drumeție de primăvară, un eveniment ce promite să fie o escapadă memorabilă în inima naturii, pentru participanții de toate vârstele.

În data de 16 martie 2024, entuziaștii naturii sunt așteptați să se alăture unei excursii revitalizante, care îi va purta din pitorescul sat Cuța, comuna Socond, până în fermecătoarea Poiana Ghioceilor. Traseul propus este unul lejer, accesibil începătorilor și familiilor cu copii, acoperind o distanță totală de aproximativ 9 kilometri dus-întors.

Această ieșire în natură nu este doar o ocazie de a admira frumusețile primăverii, precum ghioceii și leurda, ci și o oportunitate de a sprijini activitățile viitoare ale asociației. Participarea se face pe baza unei donații minime recomandate de 20 de lei pentru adulți, în timp ce pentru copii accesul este gratuit. Donațiile pot fi efectuate în contul asociației sau prin BT Pay.

Persoanele care aleg să direcționeze 3,5% din impozitul pe venitul din 2023 către asociație vor beneficia de acces gratuit la toate evenimentele publice din acest an, condiția fiind îndeplinirea cerințelor specifice fiecărei activități.

Punctele de întâlnire sunt stabilite la ora 9.00 sub Podul Decebal din Satu Mare sau la ora 9.15 în parcarea Restaurantului Tei, urmând ca plecarea efectivă din satul Cuța să fie la ora 10.00. Durata estimată a traseului este de aproximativ 5 ore, dus-întors, necesitând un echipament adecvat, ce include îmbrăcăminte lejeră, tip sport, bocanci și pelerină de ploaie, precum și provizii de apă și alimente pentru o zi.

Participanții se vor asigura transportul prin mijloace proprii, iar cei care necesită locuri de transport vor contribui cu o taxă de 20 lei per persoană. Participarea la eveniment se face pe propria răspundere, iar copiii trebuie să fie însoțiți de adulți responsabili pe tot parcursul drumeției.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri, doritorii pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0744.644.598 (Cristi) sau pot accesa formularul online. Detalii suplimentare vor fi comunicate cu o zi înainte persoanelor înscrise.

“Cutezătorii Munților” așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această experiență de neuitat cu toți cei care doresc să se reconecteze cu natura și să sprijine o cauză nobilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.