Prefectul Radu Roca s-a întâlnit azi cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român

Prefectul Radu Roca a avut astăzi la cabinet o întâlnire de lucru cu conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), respectiv cu președintele Lucian Ioan, vicepreședintele Tiberiu Markos și prim-consilierul Pop Dumitru.
Prefectul a apreciat colaborarea foarte bună pe care o are Instituția Prefectului Județul Satu Mare cu această organizație patronală și implicarea și sprijinul oferit mediului de afaceri sătmărean.
Discuțiile au privit în principal problemele întâmpinate de antreprenorii sătmăreni dar și mecanismele de sprijin, informare și de colaborare interinstituțională pe viitor. Evenimentele organizate de UNPR atât în regiune dar și la nivel național au un impact deosebit pentru afacerile locale și contribuie la promovarea antreprenoriatului sătmărean.
Un alt punct al discuțiilor s-a axat pe educație, atât privind învățământul tehnic, învățământul profesional de tip dual dar și sprijinul și dezvoltarea învățământului superior tehnic la Satu Mare, prin extensia Universității Tehnice din Cluj Napoca.
Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) – constituită în 1991, este o organizatie nonprofit, fără scop patrimonial, neguvernamentală și fără scop politic. Este o confederație patronală la nivel național, incluzând orice tipuri de organizații patronale, asociații naționale sau profesionale, precum și societăți comerciale.
Vicepreședintele organizației este sătmărean, un antreprenor de succes în domenii de înaltă tehnologie și automatizări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.