O nouă ediție Agro Expo Satu Mare începe pe 8 martie

La Satu Mare se va desfășura o nouă ediție Agro Expo Satu Mare, un târg regional și internațional de agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

În acest weekend însorit de martie, Skyline Events și Expo Industry Satu Mare invită profesioniștii și pasionații din domeniului agrar la cea mai nouă ediție Agro Expo Satu Mare, ce se desfășoară al treilea an consecutiv în orașul nostru.

Evenimentul se desfășoară în perioada 8-10 martie 2024 și este dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole, industriei alimentare, a industriilor conexe agriculturii, precum și domeniului financiar-bancar.

 

Organizatorii pregătesc o varietate de programe destinate expozanților și vizitatorilor deopotrivă.

La eveniment vor fi participanți în rândul expozanților ce vor oferi prețuri promoționale pentru produsele și serviciile lor, exclusiv la Agro Expo Satu Mare.

Vor fi prezente și corturi cu animale, prezență asigurată în parteneriat cu Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine „OVIM NORD” Satu Mare unde se vor putea vedea standuri cu oi din rasa turcană și oi merinos.

 

Ca o noutate, anul 2024 aduce în cadrul evenimentului premii oferite prin tragere la sorți în cadrul tombolei Agro Expo Satu Mare „Fermierii folosesc AdBlue”.

Programul expoziție: zilnic (8-10 martie) între orele 11.00-20.00

Deschidere oficială: 8 martie 2024, ora 13.00.

Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare și Galeria Cinema One LaserPlex de pe drumul Careiului nr 77-79.

Organizatori: SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare.

Companiile interesate pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istvan1975@gmail.compentru alte informații și detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.