Șoferul mort în accidentul de pe Odoreului avea permisul suspendat

Conducatorul auto care a murit azi în accidentul de pe drumul Odoreului avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul, în vârstă de doar 30 de ani,  s-a izbit brutal cu mașina de un stâlp de curent electric.

“La data de 6 martie în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite  IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.