Liceul Teoretic Carei a câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Liceul Teoretic din Carei a marcat un succes remarcabil în lumea fotbalului juvenil, adjudecându-și victoria în etapa județeană a competiției ONSS – CUPA ISF și asigurându-și astfel un loc în competiția zonală. Sub îndrumarea antrenorului Răzvan Nintaș, echipa a reușit să se impună în semifinale cu un scor de 2-1 împotriva Colegiului Național Kolcsey Ferenc, urmat de o victorie convingătoare de 3-1 în finală contra Colegiului Național Mihai Eminescu.

Componența echipei Liceului Teoretic Carei a inclus jucători precum Darius Tyer, Cătălin Cătlan, și Gabriel Gliguța, alături de colegii lor, demonstrând o colaborare excelentă pe teren. La polul opus, echipa Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare, pregătită de profesorul Valeriu Neagu, a arătat determinare și competență, având în componență jucători ca Tudor Bontos și Diego Pop.

Antrenorul Răzvan Nintaș a exprimat un entuziasm deosebit pentru acest rezultat, subliniind importanța calificării la faza zonală pentru ciclul liceal. Cu toate că săptămâna precedentă a fost marcată de o ușoară dezamăgire, nereușind calificarea la nivelul claselor VII-VIII, există speranțe ridicate pentru reușita echipei din clasele V-VI în competiția ce urmează să aibă loc la Negrești. Ambiția antrenorului și a echipei este de a se distinge în faza zonală și de a obține calificarea la nivel național cu cel puțin o echipă reprezentând Liceul Teoretic din Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.