Un tânăr sătmărean a publicat o carte pentru copii

Lansare de succes pentru “Dana și verisoarele”: O cărticică plină de culoare și poveste pentru copii

Autorul și scenaristul sătmărean Ionuț Rusu, a lansat cartea pentru copii, intitulată “Dana și verisoarele”. Povestea cu ilustrații fermecătoare realizate de Ana Coroi a captivat atenția publicului prezent la lansarea oficială, desfășurată duminică 3 martie, la Cluj, într-un cadru festiv.

La lasarea cărții, invitații au avut ocazia de a asculta pasaje din această creație originală, de a face fotografii alături de autor și de a primi autografe speciale.

“Cartea ‘Dana și verisoarele’ este acum disponibilă la Bookstory pentru cei dornici să ofere copiilor lor aventuri pline de culoare și învățăminte captivante. Toți banii strânși din vânzarea cărții vor fi donați către Asociația Cărțile pe Față, contribuind la sprijinirea inițiativelor lor benefice”, a menționat autorul în timpul evenimentului.

În această cărticică veți afla povestea unei fete de la țară care găsește plăcerea cititului peste tot în jurul ei, iar apariția Bibliotecii mobile în satul ei îi deschide larg porțile cunoașterii.

Cartea a fost scrisă la inițiativa asociației Cărțile pe fata, care desfășoară activități de încurajare a lecturii. Cel mai popular proiect e Booktruck, o bibliotecă mobilă care împrumută cărți copiilor din satele care nu dispun de biblioteci.

Autorul cărții e Ionuț Rusu, absolvent al Colegiului Ioan Slavici, promoția 2007, activând în Cluj Napoca în industria publicității, ca director de creație.

“E primul meu proiect de acest gen, în general scriu scenarii pentru reclame, dar nu e exclus să mai urmeze și alte cărți, dacă aceasta va fi un succes. Până acum a fost primită bine, iar în scurt timp va apărea pe rafturile mai multor librării din țară. Voi trimite câteva și bibliotecii Ioan Slavici, mai ales că doamna director Alina Dragoș a fost profesoara mea preferată din liceu.”  Ionuț Rusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.