Pompierii sătmăreni au avut de stins 2 incedii azi noapte

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” din județul Satu Mare a fost chemat să acționeze noaptea trecută pentru a stinge două incendii domestice. Echipa de pompieri din Satu Mare a răspuns la un apel în Ambud la aproximativ 00:30, folosind două vehicule de stingere echipate cu apă și spumă pentru a controla un foc izbucnit la o proprietate. La sosire, flăcările erau intense și cuprindeau acoperișurile a două clădiri auxiliare.

Operațiunea promptă a pompierilor a reușit să localizeze și să oprească focul înainte de a se extinde la locuința principală și la o altă casă din apropiere. În timpul intervenției, au fost scoase în siguranță și două butelii de gaz, prevenind astfel o explozie. S-a determinat că un scurtcircuit cauzat de un cablu electric defect a fost sursa incendiului.

Într-un alt incident, secția de Pompieri Negrești-Oaș a intervenit în jurul orei 05:00 pentru a stinge un incendiu la o altă locuință. La sosire, focul amenința acoperișul și risca să se extindă la restul casei și la construcțiile adiacente. Pompierii au reușit să controleze situația, evacuând patru butelii de gaz din interior, ceea ce a limitat potențialele daune. Incendiul, care a distrus o suprafață de 80 mp din acoperiș, pare să fi fost cauzat de scântei sau jar de la un dispozitiv de încălzire improvizat, rezultând doar pierderi materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.