CSM Olimpia joacă vineri ultimul amical al iernii

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare va disputa vineri de la ora 15.00 ultimul meci de verificare înaintea startului sezonului de primăvară al Ligii a 3-a.

Elevii antrenorului  Cosmin Iuhas vor întâlni pe terenul Stadionului OlimpiaDaniel Prodan pe Minaur Baia Mare, o echipă care și-a întărit lotul în această iarnă având ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Cele două echipe au fost adversare și în primul meci amical din acest sezon precompetițional. În partida disputată la Baia Mare CSM Olimpia a remizat, scor 2–2, golurile sătmărenilor fiind marcate de Zsiga Ervin (din 11 metrii) și Adrian Bura.

După aceea partidă echipa noastră a mai disputat alte șase meciuri amicale, având un bilanț de 3 victorii, 3 remize și o înfrângere.

CSM Olimpia Satu Mare va juca primul meci din sezonul de primăvară acasă, în data de 9 martie, împotriva celor de la CSM Victoria Carei.

Echipa noastră ocupă locul doi în clasamentul seriei a 10-a. După cele 15 jocuri disputate în toamnă, galben-albaștrii au înregistrat 8 victorii, 5 remize și 2 înfrângeri, fiind la șapte puncte distanță de liderul SCM Zalău, și având un ecart de șase puncte față de ocupanta locului trei din clasament, CS Lotus Băile Felix.

MECI AMICAL

Vineri, 15.00, Stadion Olimpia-Daniel Prodan

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare

Partida va fi arbitrată de divizionarul Ovidiu Mazilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.