Victorie și la Debrecen pentru băieții de la CSM Olimpia

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a disputat primul meci din acest sezon de pregătire pe teren cu iarbă, jucând sâmbătă la baza sportivă Campus al Facultății de la Debrecen împotriva formației de Liga a 3-a din Ungaria, DEAC. Băieții noștrii s-au acomodat repede, și au câștigat partida cu scorul de 2–0.

Până la acest meci elevii antrenorului Cosmin Iuhas au jucat șase meciuri amicale pe teren sintetic. Chiar și antrenamentele se desfășoară pe sinteticul de la Baza Sportivă LPS-Dinamo, în acest fel băieții fiind nevoiți să se acomodeze condițiilor noi. După circa un sfert de oră s-au obișnuit cu terenul de iarbă, și echipa noatră a început să joace: au controlat meciul și au avut și câteva ocazii bune de a înscrie.

Golurile au venit în repriza a doua. După faultul asupra lui Adrian Zbona s-a acordat un penalty, fructificat de către Cosmin Zamfir (0–1), iar cu un sfert de oră mai târziu a înscris și Viorel Chinde, după o pătrndere pe partea stângă și un șut din careu pe colțul lung.

2–0 a fost scorul final al partidei împotriva unei echipe, care a jucat ultumul test al său înaintea startului de primăvare al ligii a 3-a din Ungaria.

Băieții de la CSM Olimpia vor juca ultimul test vineri, împotriva colegei din Seria 10 al Ligii a 3-a, Minaur Baia Mare.

Pentru echipa noastră de fotbal meciul de sâmbătă a fost al șaptelea amical din perioada de pregătire, având un bilanț de 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

A fost un meci foarte bun și benefic, cu o echipă de nivelul ligii a 3-a, pe un teren cu iarbă. Am avut nevoie de ceva timp, ca băieții să se acomodeze la aceste condiții, dar după asta meciul a avut un ritm bun. Sunt mulțumit cu ceea ce am văzut în teren, și doresc să felicit băieții pentru acest meci.”

MECI AMICAL

Debreceni Egyetemi Atlétikai ClubCSM Olimpia Satu Mare 0–2(0–0)

Marcatori: Cosmin Zamfir 55. (din 11 metrii), Viorel Chinde 70

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Alin Burdeț, Răzvan Prodan, Paul Copaci, Cătălin Oanea, Pop Nándor, Andrei Zbona, Tudor Lucaci, Viorel Chinde, Gueye Mansour, Cosmin Zamfir.

Au mai jucat: Patric Toderean – Adrian Micaș, Denis Lazăr, Emanuel Negru, Florin Mureșan, Raul Apai, Balla Henrik, Alin Ferenți.

Antrenor: Cosmin Iuhas

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

CS Minaur Baia Mare CSM Olimpia Satu Mare 2–2

Marcatorii sătmăreni: Zsiga Ervin (din 11 metrii), Adrian Bura.

Unirea Ungheni CSM Olimpia Satu Mare 0–1

Marcator: Adrian Bura

Unirea Ungheni CS Olimpia Satu Mare 1–0

CSM Olimpia Satu Mare CSM Sighetu Marmației 2–2

Marcatorii sătmăreni: Zsiga Ervin, Gueye Mansour

CSM Olimpia Satu Mare CS Lotus Băile Felix 1–1

Marcatorii sătmăreni: Denis Lazăr

CSM Olimpia Satu Mare –FC Bihor Oradea 2–1 (1–1)

Marcatorii sătmăreni: Gueye Mansour, Cătălin Oanea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.