USR, PNL și PMP nu sunt de acord cu bugetul municipiului Satu Mare

Reprezentanții USR PNL și PMP Satu Mare au ținut astăți o conferință de presă având ca temă bugetul de venituri și cheltuieli a municipiului Satu Mare pentru anul 2024.  Aceștia consideră că bugetul municipiului este unul nerealist, cu venituri supra-estimate pentru a acoperi cheltuielile inutile, croit anume pentru anul electoral.

Primăria alocă, de ex., 6,5 milioane de lei pentru GMZ, 6,4 milioane de lei pentru Clubul Sportiv Municipal și 13,8 milioane de lei pentru Poliția Locală. Acestea sunt doar câteva dintre sumele pe care Primăria vrea să le cheltuiască în acest an.

Colegii mei consilieri USR au pregătit 22 de amendamente la proiectul de buget. Aceste propuneri sunt realiste și rezonabile, iar Primăria le-ar putea implementa ușor folosind sumele deja alocate pentru diverse categorii de cheltuieli. Amendamentele pe care le propunem au ca scop să contribuie la crearea unei comunități mai unite și responsabile față de mediu și față de ceilalți locuitori.” a declarat președintele USR Satu Mare, deputatul Radu Panait.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.