O victorie și o înfrângere pentru CSM Olimpia în amicalele de la Ungheni

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a jucat două meciuri amicale împotriva ocupantei locului 3 al Ligii a 3-a, Seria 9, Unirea Ungheni.

Ambele partide s-au disputant pe terenul bazei sportive Morești, județul Mureș.

Vineri, elevii antrenorului Cosmin Iuhas au avut o prestație bună, chiar dacă au intrat în teren după un drum lung de aproximativ 5 ore.

Golul victoriei al echipei noastre a venit în minutul 20 al partidei, fiind marcat de Adrian Bura, printr-un șut bine plasat de la distanță, direct în vinclu.

Diferența probabil putea să fie mai mare, când în ultimele minute ale primei reprize Tudor Lucaci a scăpat singur spre poartă, însă a fost oprit neregulamentar, din spate de către un adversar.

În repriza a doua scorul nu s-a mai modificat, CSM Olimpia câștingând astfel cu scorul de 1–0.

Sâmbătă dimineața cele două echipe s-au înfruntat din nou, tot la Morești. Gazdele au marcat încă în minutul 4 al partidei, acest scor fiind neschimbat până la sfârșitul meciului, desi băieții noștii au avut cinci ocazii clare de a marca.

Au fost două jocuri foarte utile pentru perioada în care ne aflăm. Felicit băieții pentru efortul depus in cele două jocuri, pentru atitudinea arătată. Sigur, încă mai avem de pus la punct unele aspect, dar în perioada următoare le vom regla” – a declarat sâmbătă, după cele două partide antrenorul Cosmin Iuhas.

Echipa de fotbal al CSM Olimpiei va intra de luni până sâmbătă în cantonament, care se va desfășura pe plan local. Băieții noștrii vor avea zilnic două antrenamente, iar pe parcursul săptămânii vor juca două meciuri amicale. Prima o va disputa marți de la 12.00 pe terenul sintetic al Bazei Sportive LPS-Dinamo, împotriva colegei de serie CSM Sighetu Marmației.

CSM Olimpia Satu Mare se află în perioada de pregătire pentru sezonul de primăvară al Ligii a 3-a. Echipa se află pe locul 2 al clasamentului seriei a 10-a, iar în prima etapă a de primăvară, în data de 9 martie va înfunta acasă formația CSM Victoria Carei.

MECIURI AMICALE

Unirea Ungheni – CSM Olimpia Satu Mare 0–1 (0–1)

Marcator: Adrian Bura

CSM Olimpia (repriza 1): Moldovan – Burdeț, Mureșan, Copaci, Oanea, Lucaci, Bura, Lazăr, Zsiga, Ferenți, Zamfir.

CSM Olimpia (repriza 2): Toderean – Apai, Prodan, Negru, Micaș, Pop, Kolbasz, Zbona, Țânțaș, Sabău, Mansour.

Unirea Ungheni – CSM Olimpia Satu Mare 1–0 (1–0)

CSM Olimpia (repriza 1): Toderean  – Apai, Negru, Copaci, Oanea, Micaș, Lucaci, Pop, Zsiga, Kolbasz, Zamfir.

CSM Olimpia (repriza 2): Oșan – Burdeț, Prodan, Mureșan, Micaș, Bura, Sabău, Lazăr, Ferenți, Zbona, Mansour.

Antrenor: Cosmin Iuhas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.