Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB în meciul de luni în absența lui Darius Olaru

Pentru meciul FCSB cu Farul, se așteaptă câteva schimbări semnificative în echipa FCSB, determinate de absența lui Darius Olaru, suspendat, a lui Vlad Chiricheș, accidentat, și posibila absență a lui Andrea Compagno. În aceste condiții, în primul 11 al echipei FCSB sunt prevăzute câteva ajustări tactice.

Gigi Becali, finanțatorul echipei, pare să aibă încredere în Alexandru Băluță pentru a umple golul lăsat de Olaru. Băluță este văzut ca un jucător mai activ, chiar dacă nu are același talent pur ca Olaru. În ciuda presiunii meciului, Becali pare destul de relaxat și încrezător în alegerea sa, chiar menționând că nu îi este teamă să divulge alinierea echipei înainte de meci.

Pentru atac, se conturează două variante principale. Prima presupune alinierea lui Luis Phelipe pe flancul drept și a lui David Miculescu ca număr 9, în timp ce a doua variantă ar putea vedea pe Octavian Popescu în dreapta, Luis Phelipe în centrul atacului, și Florinel Coman în partea stângă.

În concluzie, echipa FCSB ar putea arăta astfel în cele două variante:

Varianta 1: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut, Băluță – Phelipe, Miculescu, Coman
Varianta 2: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut, Băluță – Oct. Popescu, Phelipe, Coman
Se preconizează un meci interesant, cu FCSB încercând să compenseze absențele importante prin adaptări tactice și prin încrederea acordată de Becali jucătorilor care vor intra pe teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.