Agro Expo Satu Mare ediția a III-a

SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare invită profesioniștii și pasionații din domeniului agrar la Agro Expo Satu Mare ediția a III-a.
În perioada 8-10 Martie 2024 se va desfășura Agro Expo Satu Mare, un eveniment de excepție dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole , ferma, gradina , zootehnice și industriei alimentare.
Organizatorii își propun să promoveze: lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

Se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști din domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.
Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Aushopping si galeria Cinema One LaserPlex de pe drumul Careiului nr 77-79
Data eveniment: 8-10 martie 2024, programul expoziție este între orele 11.00-20.00
Deschidere oficială: 8 martie 2024, ora 13.00.
Program Zona Demo sămbătă si dumincă între orele 12.00-19.00.
Partenerii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Agro Expo Satu Mare, Expo Industry Satu Mare , SkyLine Events, Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.
Companiile interesate pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istvan1975@gmail.com pentru alte informații și detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.