Mézinger Márton dublu campion la juniori

Evoluție excelentă pentru spadasinii Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, care au cucerit două titluri de campioni și o medalie de bronz la Campionatul Național de juniori organiazat la București.

În concursul individual Mézinger Márton a obțiut cinci victorii și o înfrângere în grupe, calificându-se pe pozitia 4 a tabloului principal. Însă în faza eliminatorie a fost de neoprit elevul antrenorului Adrian Szilagyi.

Mézinger Márton i-a învins pe medaliatul cu bronz al cadeților, pe coechipierul Cezar Panas, iar, în semifinală, pe favoritul numărul unu, pe coechipierul său, Szabó Szabolcs. În finală a trecut de Florin Mirică (CS Farul Constanța), scor 15–11.

Elevul antrenorului Nagy Lehel, Szabó Szabolcs a avut și el o evoluție bună. După victorii pe linie s-a calificat în semifinală, fiind eliminat de coechipierul său, Mézinger Márton, scor 13–9. În acest fel, Szabó Szabolcs a obținut medalia de bronz.

Cezar Panas a termint pe locul 13.

Duminică, în ultima zi a competiției echipa formată din Anton Cîmpan, Mézinger Márton, Cezar Panas și Szabó Szabolcs au fost cotați cu șansa a doua la titlu, însă băieții noștrii au fost de neopriți. După ce au învins CSS1 Constanța 1 (scor 45–33) a urmat un duel extrem de tare cu CSA Steaua. Bucureștenii s-au țintu aproape de sătmăreni, dar ultima tușă a fost dusă de campionul individual, Mézinger Márton, în acest fel CSM Olimpia câștigând cu scorul de 45–44.

În finală au întâlnit principala favorită, CS Universitatea Craiova, și după o partidă strânsă au învins cu 45–43, obținând astfel titlul de campioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.