Prima reacție a lui Drăgușin după ce a semnat cu Tottenham

Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, este noul fotbalist al echipei Tottenham. După anunțul oficial al transferului său, Tottenham a difuzat un interviu cu Drăgușin. Acesta a explicat alegerea de a se muta la Londra, deși existau oferte și de la Bayern Munchen sau Napoli.

Drăgușin a exprimat entuziasmul său pentru această mutare, considerând-o un pas mare și corect, luat “cu inima”. A menționat că a avut discuții cu antrenorul, simțind o conexiune puternică. Antrenorul i-a spus că îi place stilul său de joc și crede că se va potrivi bine la echipă. Drăgușin își descrie stilul de joc ca fiind agresiv, cu o linie defensivă avansată, și se vede ca un jucător care dă totul pentru echipă.

De asemenea, a menționat că este încântat să se reîntâlnească cu Bentancur și Kulusevski, cu care a jucat la Juventus acum trei ani. Drăgușin a povestit despre sosirea sa la Juventus la 16 ani, despre dificultățile inițiale și despre sacrificiile necesare pentru a-și îndeplini visul de a juca la cel mai înalt nivel. A subliniat că a visat întotdeauna să joace în Premier League, considerându-și visul împlinit. El așteaptă cu nerăbdare să intre pe teren și să joace pentru noua sa echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.