Accident rutier grav: două victime transportate la UPU Satu Mare

Două autovehicule implicate într-un accident soldat cu două victime conștiente, una cu amputație la membrul inferior și cealaltă cu contuzie la coloană.

Astăzi, 12 ianuarie, în localitatea Turulung, un camion și o autoutilitară au fost implicate într-un grav accident rutier, rezultând în două victime conștiente.

Una dintre victime, prezentând o amputație de membru inferior, a fost preluată de către Terapia Intensivă Mobilă pentru intervenții medicale de urgență. Cea de-a doua victimă, cu o contuzie la coloană, a fost transferată de EPA Turț pentru îngrijiri specifice.

Ambele victime au fost rapid transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, unde echipele medicale au început intervențiile necesare pentru a le acorda asistența medicală adecvată.

Autoritățile locale au fost mobilizate pentru gestionarea situației, iar cercetările sunt în curs pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

,,Accident rutier produs în localitatea Turulung între un autotren și un autoturism. Din primele informații, o persoană a rămas încarcerată. Intervine Punctul de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o Descarcerare grea, TIM SM, 18 subofițeri”, informează ISU Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.