Doi Sportivi din Satu Mare Debutează în Forță la Turneul Internațional de Tenis de Masă din Austria

Czigler și Pașcui, reprezentanți de marcă pentru județul Satu Mare în competiția mondială de la Linz

Doi tineri talentați din județul Satu Mare, Czigler Albert de la ACS ARMAND SUPUR și Pascui Nicoleta de la CSM VICTORIA CAREI, au fost selectați pentru a reprezenta România la primul mare turneu internațional de tenis de masă al anului. Aceștia vor evolua în prestigiosul turneu “World Table Tennis” de la Linz, Austria, desfășurat între 11 și 14 ianuarie.

Convocați datorită performanțelor lor remarcabile în clasamentul mondial, Czigler și Pascui își propun să demonstreze calibrul lor în competiția cu cei mai buni sportivi ai lumii. După acest eveniment de marcă, Nicoleta Pascui se va îndrepta către o altă competiție în Antalya, iar în luna februarie, cei doi vor participa la un turneu în VILA REAL, PORTUGALIA. Pe 20 februarie, urmează o altă provocare în Tunisia.

Conducerea ACS Armand Supur transmite urări de succes celor doi sportivi și felicitări antrenorilor MIRCEA PODOBA și CZIGLER ANTON de la Carei și Supur pentru rezultatele obținute în anul precedent. Clubul își exprimă mândria pentru faptul că acești sportivi sunt singurii din județ care au dovedit prin rezultatele lor că merită să concureze la cel mai înalt nivel internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.