Marile cluburi se bat pe Drăgușin. Acesta nu se grăbește

Într-un articol recent, publicația italiană Il Corriere dello Sport a relatat că Genoa, echipă din Serie A, a respins o propunere inițială făcută de Napoli pentru achiziționarea lui Radu Drăgușin, fundașul central român aflându-se, de asemenea, în vizorul echipelor Tottenham Hotspur și Barcelona. Conform sursei citate, Drăgușin s-a evidențiat în acest sezon ca unul dintre cei mai promițători apărători din Serie A, atrăgând astfel atenția mai multor cluburi de top.

Mediafax notează că Napoli și Tottenham sunt în fruntea listei pentru obținerea semnăturii sale în perioada de transferuri de iarnă. Il Corriere dello Sport informează că Napoli a făcut o ofertă de 13 milioane de euro, plus Alessandro Zanoli, dar Genoa a respins această propunere. Zanoli este așteptat să se alăture Genoa pentru a-l înlocui pe Silvan Hefti, care a semnat recent cu Montpellier din Ligue 1.

De asemenea, se menționează că Leo Ostigard, un alt fost apărător al Genoa, ar putea fi inclus în viitoarea ofertă a lui Napoli. Totuși, Napoli nu pare dispusă să plătească suma de 30 de milioane de euro solicitată de Genoa pentru Drăgușin.

Sky Sport Italia adaugă că prețul cerut de Genoa este chiar mai mare, aproximativ 35 de milioane de euro, și că Tottenham se pregătește să facă o ofertă de puțin peste 20 de milioane de euro. În final, agentul lui Drăgușin a declarat marți că jucătorul nu se grăbește să părăsească Marassi în perioada de transferuri din ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.