Olivia Steer se retrage din viața publică

Olivia Steer, cunoscută pentru opiniile sale controversate, a declarat recent că se va retrage din viața publică. Ea menționează că exprimarea opiniilor sale a avut un impact negativ asupra ei și acum dorește să se concentreze pe alte aspecte ale vieții.

Ea a scris: „Dacă în ultimii 8 ani, postările mele despre nutriție sau informațiile medicale pe care le-am împărtășit v-au fost de ajutor sau v-au determinat să vă schimbați perspectiva asupra știrilor oficiale, considerați asta un secret între noi.

Am petrecut 8 ani încercând să fac lucrurile bine, fără a monetiza sau a capitaliza eforturile mele. Am pierdut locul de muncă și nimeni nu m-a mai angajat, dat fiind eticheta de ‘conspiraționistă’ sau ‘negaționistă’. Am fost criticată, amenințată și marginalizată pentru opiniile mele, dar am păstrat respectul de sine.

Astăzi, renunț la jurnalismul pe social media. Nu pentru că mi-ar fi frică, ci pentru că am spus tot ce aveam de spus și vreau să trăiesc viața. Am planuri frumoase și am început deja să lucrez la ele. Voi mai posta ocazional, dar până atunci, fiți fericiți și autentici. La mulți ani!” a fost mesajul postat de Olivia Steer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.