Un sătmărean a descoperit un cadavru în propria locuință

Un sătmărean a făcut o descoperire tulburătoare în timp ce verifica progresul construcției propriului imobil într-un complex rezidențial în construcție din Satu Mare. În interiorul casei, bărbatul a găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat de aproximativ 45 de ani. Alertând imediat autoritățile prin apelul la 112, la locul incidentului au sosit mai multe echipaje de poliție, inclusiv specialiști în investigații criminale și criminaliști.

Corpul găsit era într-un stadiu avansat de descompunere, iar anchetatorii presupun că decesul a survenit cu câteva săptămâni în urmă. Până în prezent, nu există indicii care să sugereze o crimă, totul indicând faptul că victima, un om al străzii, a murit, probabil, din cauza hipotermiei.

În continuare se efectuează investigații la locul descoperirii, iar corpul va fi transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare pentru necropsie. Medicii legiști urmează să determine cauza exactă a decesului. Paralel, polițiștii se concentrează pe identificarea persoanei decedate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.