Crimă şocantă. Bărbat decapitat

O crimă șocantă a îngrozit o comunitate din Olt. Un bărbat a fost decapitat de prietenul de băutură, iar capul i-a ajuns într-o toaletă. Oamenii legii fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru omor.

Cei doi petreceau mult timp împreună. Criminalul îl găzduia adesea pe bărbatul pe care l-ar fi ucis, fiind ambii consumatori de băuturi alcoolice. Bărbatul bănuit de crimă ar avea un trecut agresiv, ispășind chiar o pedeapsă cu închisoarea.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14,25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei. În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, au precizat polițiștii.

Crima a avut loc într-o clădire dezafectată care a jucat rolul toaletei comunale din Slătioara. Conform anumitor informații, în acest loc își găsise adăpost victima, care ar fi fost o persoană fără casă, de aproximativ 50 ani. Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a ajuns la conflict și, în cele din urmă, la crimă. Atacatorul ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 70 ani, cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice. Acesta s-ar fi adresat, imediat după comiterea crimei, unor vânzătoare de la un magazin din apropiere, cărora le-a spus că a omorât un om și că trupul victimei se află într-o casă părăsită.

Oamenii au sunat la 112, iar echipajul Ambulanței Olt ajuns la fața locului a descoperit cadavrul decapitat al unui bărbat, într-o locuință părăsită din spatele magazinului. Victima era complet dezbrăcată, criminalul spunând că a aruncat capul victimei în WC-ul din curte. Atacatorul le-a mai spus celor ajunși la fața locului că i-a tăiat bărbatului capul „ca să-l ușureze”, cel mai probabil criminalul intenționând să scape de cadavru. Nu este deocamdată clar care ar putea fi mobilul crimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.