Moș Nicolae a venit la antrenamentul micilor fotbaliști de la CSM Olimpia Satu Mare

 

Moș Nicolae  a venit la antrenamentul de marți seara al celor peste 100 de copii care se pregătesc pentru o carieră de fotbalist la CSM Olimpia Satu Mare. Oficialii clubului au  vorbit cu Moșul, iar acesta le-a făcut micilor sportivi o vizită. Iar pentru că au fost cuminți anul acesta, micii sportivi au primit cadouri de la Moșul.

Copiii s-au bucurat din plin și l-au primit pe Moș Nicolae cu zâmbetul pe buze.

Alături de Moș Nicolae au fost și o parte dintre jucătorii echipei de seniori a CSM Olimpia, echipă ce a terminat anul pe poziția a doua a ligii a 3-a.

Mihăiță Mureșan, Zsiga Ervin, Denis Moldovan, Alin Burdeț, Răzvan Prodan, Moussa Samake, Adrian Micaș, Adrian Bura și Rareș Oșan, precum și stafful tehnic reprezentat de Cosmin Iuhas, Ritli Zoltán și Ciprian Prodan, precum și președintele CSM Olimpia Satu Mare, Muresán István au fost ajutoarele moșului.

A fost prezent la momentul festiv și primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor care s-a declarat mândru de numărul mare de copii care învață tainele fotbalului la CSM Olimpia Satu Mare alături de antrenorii Daniel Mărghitaș, Mihăiță Mureșan și Ioan „Lulu” Dragomir.

Datorită sprijinului venit din partea Magazinului PromoMIX au primit cadouri de la Moș Nicolae peste 100 de copii de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia.

La final a urmat mult așteptata ședință foto alături de Moș Nicolae, de jucătorii echipei de seniori, de antrenori, de părinți și alături de primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.