Arestat preventiv după ce a ameninţat un poliţist pe Facebook

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultrah=j după ce, miercuri noaptea, într-o postare live pe Facebook, l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 29 noiembrie, în jurul orei 23,00, bărbatul l-a ameninţat prin intermediul unei postări live pe Facebook pe un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Timiş – Poliţia municipiului Timişoara, cu acte de violenţă şi cu moartea, în scop de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care au fost de natură a produce persoanei vătămate o stare de temere.

‘Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă în data de 1 decembrie. Cercetările în dosar sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Timişoara – Biroul Investigaţii Criminale’, se arată în comunicatul de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.