CSM Olimpia Satu Mare joacă ultimul meci din acest an chiar de Ziua Națională a României

După eșecul suferit în urmă cu o săptămână la Sighetu Marmației, echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare dorește să încheie anul cu un rezultat pozitiv la Sânmartin pe terenul celor de la Lotus Băile Felix.

Cel mai echilibrat meci al etapei a 15-lea din seria a 10-a se va juca de Ziua Națională a României, iar elevii antrenați de Cosmin Iuhas vor, să sărbătorească această zi cu o victorie.

Este ultimul meci din acest an, după care va intra pentru o lună și jumate într-o binemeritată vacanță de iarnă.

Victoria este una foarte importantă pentru echipa noastră. După etapa trecută bihorenii de pe locul trei s-au apropiat la trei puncte în clasament, iar diferența în spatele liderului SCM Zalău a crescut la șapte puncte.

În primăvară vor urma încă trei etape din sezonul regulat, iar pentru echipa noastră este foarte important, să rămână aproape de sălăjeni înaintea play-off-ului.

Se anunță un meci greu vineri, la Sânmatin. În acest sezon echipa antrenată de Cosmin Bodea a câștigat cinci mciuri pe teren propriu, și a fost învinsă doar de zălăuani, în prima etapă, și de vecinii de la Crișul Sântandrei, la începutul lunii noiembrie.

CSM Olimpia are amintiri plăcute de la Sânmartin, în ultimul meci disputat acolo aceștia reușind să se impună cu scorul de 1–0.  

Partida CS Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare se va disputa vineri cu începere de la ora 14 pe terenul Comunal din Sânmartin, și va fi arbitrată la centru de Mihai Motan din Târgoviște, ajutat la cele două margini de asistenții Cristian Daniel Ilinca din Craiova și Sebastian Păduraru din Gura Humorului. Delegat de joc: Dorin Micșa (Timişoara). Observator arbitri: Silviu Mocanu (Arad).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.