CSM Olimpia Satu Mare vine fără niciun punct de la Sighet

Astăzi 25 noiembrie, pe terenul Stadionului Solovan din Sighetu Marmației, s-a desfășurat un meci captivant și echilibrat,  între echipa locală și CSM Olimpia Satu Mare. Înainte de acest duel, Olimpia era pe poziția a doua în serie cu 26 de puncte, în timp ce Sighetu Marmației se afla pe locul patru, la o distanță de 8 puncte. În tur, Sighetul le-a administrat sătmărenilor prima înfrângere, cu Mansour marcând de două ori.

Partida a început bine pentru vizitatori, cu Moussa Samake marcând în minutul 10 după un corner. Deși gazdele au fost aproape de egalare în minutul 12, datorită unei erori a portarului Moldovan, nu au reușit să profite de lovitura liberă din apropierea porții. În minutul 25, Emanuel Dat a lovit bara porții lui Modovan, iar CSM Olimpia Satu Mare a avut un gol anulat pentru offside în minutul 30. Egalitatea a fost restabilită în minutul 35 de Mensah Emmanuel, printr-un penalty, iar scorul la pauză a fost 1-1.

În repriza a doua, CSM Olimpia Satu Mare a avut prima șansă mare, dar Alin Burdeț nu a înscris. Gazdele au preluat conducerea în minutul 67 prin golul lui Cătălin Șofroni, aducând victoria echipei din Sighet, cu 2-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.