Arabella, soţia lui Edi Iordănescu, este originară din Satu Mare (Foto)

Arabella, soția lui Edi Iordănescu, este femeia care l-a făcut pe selecționerul naționalei de fotbal să se așeze la casa lui. Cei doi sunt împreună de 15 ani și au trei copii, în vârstă de 3, 9 și 13 ani, toți băieți. Arabella Iordănescu, pe numele de domnișoară Kapitany, este din Satu Mare și a terminat Facultatea de Medicină, scriu jurnalistii de la www.bzi.ro 

Arabella, o tânără originară din Satu Mare, fost model și absolventă de Medicină, împărtășește acum viața cu Edi, având împreună trei copii. Aceștia sunt cu toții băieți și au vârste de 3, 9 și 13 ani, cel mai mare numindu-se Luca.

„Ne-am cununat religios în secret, dar, desigur, familiile noastre au fost la curent. Ne cunoșteam de patru-cinci ani, dar înainte de căsătorie am avut o relație de aproape trei ani”, a dezvăluit Edi Iordănescu, în urmă cu ceva timp.

Arabella este o prezență constantă la meciurile echipei naționale, unde îl susține pe Edi din tribune. Această susținere discretă, dar constantă, pare să-i ofere lui Iordănescu un sentiment de stabilitate și încredere, elemente esențiale pentru un antrenor la nivelul său. În ciuda faptului că preferă să rămână în afara luminii reflectoarelor, impactul Arabellei asupra vieții lui Edi Iordănescu este indiscutabil.

Prietenii cuplului descriu relația lor ca fiind una bazată pe respect reciproc, susținere și iubire. Arabella este văzută nu doar ca partenera lui Edi, dar și ca un factor cheie în stabilirea echilibrului său emoțional și profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.