Două sătmărence rănite într-un accident în Sălaj (Foto)

Două autoturisme s-au ciocnit frontal în această după-amiază, pe raza comunei Ileanda. La volan s-au aflat două femei originare din judeţele Maramureş, respectiv Satu Mare. În urma impactului, o şoferiţă, dar şi o femeie de 73 de ani au ajuns la spital.

Marți, 14 noiembrie, la ora 15.51, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că pe Drumul Naţional 1 C a avut loc o coliziune frontală pe contrasens.

Mai exact, la ieșire din localitatea Bizușa-Băi înspre Baia Mare, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme conduse de două femei!

Polițiștii sălăjeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au început cercetările. Oamenii legii au stabilit că vinovată de acest eveniment ar fi o tânără de 22 de ani, din comuna Budești (județul Maramureș). Ea conducea un autoturism pe direcția Baia Mare – Dej.

Chiar la ieșire din localitatea Bizușa-Băi înspre localitatea Perii Vadului, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ea ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depășire a unui alt autoturism.

În acel moment, ar fi încălcat marcajul longitudinal continuu și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sensul opus de o femeie de 46 de ani, din comuna Odoreu (județul Satu Mare).

A urmat o coliziune frontală, iar în urma impactului şoferiţa în vârstă de 46 de ani a suferit leziuni ușoare. Aceasta a primit îngriniri medicale la faţa locului, după care a fost transportată cu ambulanța la spital.

Mult mai gravă a fost situaţia în ce o priveşte pe o femeie de 73 de ani , care era pasager în aceeaşi maşină. Victima a suferit mai multe răni şi a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital.

www.sportulsalajean.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.