Un sătmărean a făcut accident în Zalău

Duminică, 12 noiembrie, la ora 14.47, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că poarta de acces a unei instituții publice din municipiul Zalău a fost distrusă de un autoturism.

Polițiștii Biroului Rutier s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 51 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ. Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, distrugere și violarea sediului profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.