Posibil suspect implicat în dispariţia Sarei

Au apărut noi informații despre dispariția Melindei, fata în vârstă de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fost găsită după șapte zile.

Fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea recompensă de 10.000 de euro și care a fost căutată de polițiști și de jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp.

Din primele informații, se pare că tânăra este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

Melinda se afla în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta se află acum la audieri, pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fata de 13 ani la el acasă.

Conntactat telefonic, Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, a declarat: “Dimineaţa la Poliţia Locală s-a prezentat un tânăr care a declarat că ştie unde se află fetiţa. Deplasaţi la zona indicată a fost găsită, într-o garsonieră – locuinţă socială de pe str. Ioan Mihalyi de Apșa. Este o anchetă în curs de desfăşurare, se fac verificări pentru a afla dacă fata a fost victima unei infracţiuni. Nu se afla într-o stare prea bună, era stresată, avea şi urme de violenţă, nu se ştie de unde, poate a vrut să se sinucidă…. A fost transportată la Spitalul Municipal. Persoana care a anunţat unde se află este implicat şi el în caz.
Situaţia este complicată. Important este că e în viaţă şi va fi ajutată de psihologi, fiindcă şocul a fost mare, fiind vorba de 6 zile în care a lipsit. Probabil a intrat într-un cerc dubios şi uite unde s-a ajuns.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.