CSM Olimpia bate și la Baia Mare, și se apropie de liderul seriei (Foto)

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut a treia victorie la rând în campionatul ligii a 3-a. Elevii lui Cosmin Iuhas s-au impus vineri la Baia Mare formația CS Minaur, scor 0–2.

Băieții noștri au dominat meciul împotriva unei echipe maramureșene aflate în criză după retrogradarea din Liga a 2-a.

Din păcate partida a început cât se poate de rău pentru echipa noastră iar în minutul 3 Adam Abdul-Wahab a alunecat pe terenul moale și a rămas întins pe teren. Accidentat la genunchi, mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj a părăsit terenul de joc iar la pauză a fost transportat la spital pentru investigații.

Antrenorul Cosmin Iuhas a fost nevoit să efectueze o schimbare încă din primele mintute ale meciului, Adrian Bura intrând în locul accidentatului Adam.

În prima repriză a meciului cele mai mari ocazii le-a avut Viorel Chinde, însă șuturile lui nu a nimerit poarta adversă. CSM Olimpia a reușit să deschidă scorul, meritat, înainte de pauză. Bura l-a lansat pe contraatac pe Zsiga Ervin, iar căpitanul echipei noastre, după ce și-a așezat mingea pe piciorul drept, l-a executat cu un lob pe colțul lung, direct în vinclu, pe Raul Băilă (0–1).

După pauză CSM Olimpia a rămas la comandă și a ratat ocazii bune de a marca. După mai multe încercări, Moussa Samake a reușit să mărească avantajul (0–2).

Atacantul original din Mali a marcat în ultimele patru meciuri, ajungând la 7 goluri în 9 meciuri jucate.

Băieții noștri au profitat de pasul greșit făcut de liderul  SCM Zalău dar și de remiza celor de la Lotus Băile Felix, și și-au consolidat poziția a 2-a în serie. Mai mult, CSM Olimpia Satu Mare s-a apropiat la șase puncte de SCM Zalău.

Sâmbăta viitoare va urma derby-ul sătmărean pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, fiind ultimul meci de acasă în acest an pentru băieții de la CSM Olimpia.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

„A fost un joc pe care l-am dominat de la un capăt până la celălalt. Am știut să gestionăm momentele mai grele. Cred că este o victorie meritată, care putea fi mult mai categoric având în vedere numărul ocaziilor pe care le-am avut. Băieții noștrii au arătat și azi calitatea pe care-l au, și își merită cu prisosință locul din clasament. Dacă vom ține pe această linie, cu atitudinea, cu jocul care-l avem și cu dorința lor de a se exprima așa de frumos, și de a juca cu așa o dăruire, cu siguranță că ne putem gândi pe viitor, de ce nu, și la un loc unu.

Avem încă trei meciuri în acest an și trebuie să ținem pe aceeași linie. Săptămâna viitoare ne așteptă un meci greu, dar acum vrem să ne bucurăm de această victorie, și de luni vom începe să pregătim acel meci. Va fi o partidă pe teren propriu pe care trebuie să îl gândim, să facem o strategie, cum am făcut-o până acuma. Va trebui să respectăm tot ce lucrăm la antrenament și atuncea cu siguranță nu vom avea probleme.”

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 12

CS Minaur Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare 0–2 (0–1)

Marcatori: Zsiga Ervin 43’, Moussa Samake 75’

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Paul Copaci, Alin Burdeț, Cătălin Oanea, Raul Apai (82’, Denis Lazăr), Adrian Micaș (82’, Răzvan Lazăr), Viorel Chinde, Zsiga Ervin (89’, Răzvan Prodan), Adam Abdul-Wahab (6’, Adrian Bura), Pop Nándor, Moussa Samake.

Antrenor: Cosmin Iuhas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.