Condamnat pentru scandal

 

Un bărbat în vârstă de 28 ani din Oradea a fost încarcerat miercuri, după ce a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare, în urma unui scandal pe care l-a provocat într-un bar din apropierea Staţia CFR Episcopia Bihor, iar apoi şi pe peronul gării.

Incidentul pentru care Varga Adalbert a ajuns acum după gratii s-a produs în după-amiaza zilei de 20 iunie 2022. Bărbatul băuse într-un bar de lângă Staţia CFR Episcopia Bihor şi, pentru că angajatul localului nu a mai vrut să-l servească, a spart o masă și o scrumieră, ameninţându-l că are un cuţit şi îl va omorî.

Ulterior, pentru că omul a luat telefonul să sune la Poliţie, Varga s-a răzbunat și, rănit de cioburi, a stropit clienţii localului cu sânge, apoi a ieşit pe peronul staţiei, “împărţind” ameninţări printre angajaţii CFR care au refuzat să-i dea bani şi ţigări.

La ieşirea din staţie, a distrus sistemul de închidere a ușii de acces către peron şi a avariat o maşină parcată.

În urma scandalului, Varga Adalbert s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte pentru care, luna trecută, Judecătoria Oradea l-a condamnat la 10 luni de detenţie.

Cum bărbatul nu a atacat hotărârea judecătorească, aceasta a rămas definitivă, iar miercuri, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Oradea l-au reţinut şi l-au depus la Penitenciarul Oradea unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Sursa: www.ebihorenul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.