CSM Olimpia începe returul la Sântandrei

După șase meciuri fără victorie, și după o săptămână cu unele schimbări pe banca tehnică, echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca în prima etapă a returului ligii a 3-a la Sântandrei, pe terenul nou promovatei ACSC Crişul.

Conducerea clubului nostru a hotărât încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Florin Fabian. Locului lui este preluat de antrenorul Cosmin Iuhas. Totodată, locul antrenorului cu portarii, Vasile Șleam a fost preluat de sătmăreanul Ovidiu Suciu.

Echipa bihoreană a înregistrat primul succes pe teren propriu din acest sezon chiar săptmămâna trecută, o victorie răsunătaore în dulelul nou promovatelor, 7–1 cu SC Olimpia MCMXXI. Înaintea acestei partide elevii antrenați de Gheorghe Ghiț au înregistrat două înfrângeri (0–1 cu Lotus Băile Felix și 0–2 cu Sănătatea Cluj) și un egal (1–1 cu Minerul Ocna Dej) pe teren propriu. Însă, au legat două victorii în ultimele două meciuri jucate: 2–0 la Baia Mare, cu Minaur, și 7–1 acasă cu SC Olimpia MCMXXI.

Cu aceste rezultate bihorenii au terminat turul campionatului pe locul 6 al seriei a 10-a, fiind la patru puncte distanță de echipa noastră, ocupanta poziției a 3-a în clasamentul seriei.

Altfel, în tur, în prima etapă al campionatului CSM Olimpia Satu Mare a câștigat pe teren propriu cu 2–1 împotriva Crişului.

Să sperăm, că primul meci din retur este un nou început pentru echipa noastră în atingerea obiectivelor.

Partida ACSC Crişul Sântandrei – CSM Olimpia Satu Mare se va disputa sâmbătă în localitatea bihoreană începând de la ora 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.