Bitcoin a făcut un salt masiv în sus luni. Vezi de ce


Prețul bitcoin a crescut luni, după ce propunerea BlackRock pentru un ETF a apărut pe site-ul DTCC, și a scăzut când a dispărut marți.
Tranzacțiile impulsive pe piețele cripto nu sunt un fenomen nou, iar fluctuația prețului bitcoin (BTC) în ultimele două zile, legată de adăugarea și ulterior eliminarea propunerii de cod bursier a BlackRock pentru ETF-ul său în bitcoin, de pe site-ul Depository Trust & Clearing Corp., este doar un alt exemplu în acest sens.
Se pare că ETF-ul a fost pe site încă din august, a confirmat un purtător de cuvânt al DTCC într-un e-mail trimis CoinDesk.
Traderii cripto de săptămâna aceasta au interpretat prezența pe pagină ca un semn că produsul BlackRock ar putea fi aprobat în curând. Cu toate acestea, apariția unui ETF acolo nu indică nimic despre aprobarea sa de reglementare, a declarat DTCC. Prezența acolo este doar parte a pregătirii – obținând un simbol bursier și un cod ID unic cunoscut sub numele de CUSIP – pe care orice ETF l-ar întreprinde în așteptarea aprobării Comisiei pentru Valori Mobiliare și Bursă din SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.