Vasile Lup: Călătoria Mea către titlul de “Cel mai bun Speaker Motivațional al Anului 2023″

Asa cum am relatat zilele trecute, sătmăreanul Vasile Lup, a câștigat Premiul pentru Cel mai bun Speaker Motivațional al Anului 2023, în cadrul Galei Performanței și Excelenței, ediția a XIII-a. Evenimentul a avut loc in ziua de 18 octombrie.

Iata ce spune Vasile Lup despre drumul sau spre performanta:

“Dragii mei prieteni,

Cu inima plină de recunoștință și entuziasm, vreau să împărtășesc cu voi o veste extraordinară: am fost onorat să câștig pentru a doua oară consecutiv premiul pentru “Cel mai bun Speaker Motivațional al Anului 2023 din România” în cadrul Galei Performanței & Excelenței. Este o distincție care mă umple de mândrie și mă motivează să continui să împărtășesc mesajul meu de inspirație și dezvoltare personală cu voi.

Când privești lista de laureați din cadrul Galei Performanței & Excelenței, te simți cu adevărat copleșit de numele mari și de realizările lor impresionante din toate domeniile vieții. Suntem înconjurati de modele de succes care ne amintesc că orice este posibil atunci când îți urmezi pasiunea și muncești cu devotament și încredere. Pe această cale, doresc să mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor și tuturor celor care m-au susținut și au fost alături de mine în călătoria mea către acest premiu. Fără sprijinul vostru, acest succes nu ar fi fost posibil. Însă, mai presus de toate, vreau să împărtășesc o învățământă crucială pe care am descoperit-o în călătoria mea. Acest premiu nu reprezintă doar o recunoaștere a muncii mele, ci și o confirmare a faptului că fiecare dintre noi are puterea de a inspira și de a aduce schimbări pozitive în viața celor din jur. Suntem cu toții speakeri motivaționali în propriile noastre vieți. Fiecare acțiune, cuvânt și alegere pe care o facem poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jurul nostru. Fie că este vorba despre familie, prieteni, colegi sau comunitatea noastră, avem capacitatea de a influența în bine viața altora.

Închei cu un gând de mulțumire și cu un angajament ferm de a continua să inspir și să motivez. Premiul pentru “Cel mai bun Speaker Motivațional al Anului 2023” este un punct de pornire, nu un punct final. Vă încurajez pe fiecare dintre voi să vă urmați pasiunea, să fiți sursa de inspirație pentru alții și să contribuiți la construirea unei Românii mai puternice și mai motivate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.