TIR-ist din Satu Mare, implicat într-un accident

Azi, 17 octombrie, la ora 13.10, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit în urma unei sesizări prin apel 112 la un accident rutier soldat cu victime, produs între localitățile Săpânța și Câmpulung la Tisa.

La fața locului din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, având direcția de deplasare înspre municipiul Sighetu Marmației, a intrat în coliziune frontală cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani din județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului autoturismului, precum și a unui pasager de 68 de ani din Poienile de Sub Munte, iar un alt pasager de 53 de ani din Bistra a fost transportat la Spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.