Piesa “Nuntă în Oaș”- in selecția oficială a Festivalului Național de Teatru 2023

Nuntă în Oaș, un eveniment deosebit în selecția oficială a FNT 2023

BUCUREȘTI – În cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru din 2023, Nuntă în Oaș a fost inclusă în selecția oficială, aducând o perspectivă profundă asupra temelor delicate din societate. Piesa va fi prezentată la Teatrul Bulandra din București, Sala „Liviu Ciulei” (Izvor), în data de vineri, 20 octombrie, cu începere la ora 20:00.

Nuntă în Oaș, regizată de talentatul Cristian Ban, are o durată de 1 oră și 30 de minute, fără pauză. Această producție pune sub lupă condiția cuplului și mai ales a femeii, abordând, de asemenea, complexa relație dintre generații, în contextul migrației românești devastatoare.

Pentru cei interesați de această experiență teatrală remarcabilă, ultimele bilete sunt disponibile pe site-ul oficial al Teatrului Bulandra. 

Nuntă în Oaș este o producție a Teatrului de Nord Satu Mare – Trupa „Mihai Raicu” și face parte din programul Festivalului Național de Teatru 2023, care se desfășoară în perioada 20-30 octombrie. Mai multe detalii despre programul festivalului găsiți pe pagina oficială a FNT 2023. 

Nu ratați această ocazie unică de a asista la o reprezentație teatrală de excepție în cadrul #FNT2023, care explorează teme sensibile și actuale. #LaboratoareleSensibilului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.