Ghinion curat pentru echipa CSM Olimpia, al treilea egal consecutiv după un nou meci dominat copios

Deși echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a fost clar echipa mai bună, băieții noștri nu au reușit decât o nouă remiză, a treia la rând  în campionatul ligii a 3-a, scor 2–2 acasă cu formația Minerul Ocna Dej.

Elevii pregătiți de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian au jucat sâmbătă pe teren propriu meciul etapei a 8-a cu speranța obținerii unei prime victorii după o serie neagră de patru meciuri fără succes.

CSM Olimpia a avut un început bun de meci și s-au instalat în jumătatea de teren a clujenilor. Oaspeții , neînvinși în deplasare, dar fără punct luat acasă în acest sezon, s-au grupat în jurul veteranului Mihai Onicaș și au încercat să închidă culoarele spre poarta juniorului Patric Toderean.

Adam Abdul-Wahab a avut prima ocazie, torpila lui de la 25 metrii fiind respinsă spectaculos, în minutul 14 de Toderean. Peste alte cinci minute același Adam trimite din nou periculos de la marginea careului doar că mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 40 portarul Minerului a fost salvat de bară după o altă torpila marca Adam.

Repriza secundă începe tot cu galben-albaștrii în atac iar în minutul 65 Adrian Micaș a reușit să marcheze: după o centrare perfectă venită de pe banda stângă de la căpitanul Zsiga Ervin. Introdus titular în locul lui Raul Vidrăsan, mijlocașul Adrian Micaș  a împins mingea în poartă din 6 metrii și a marcat după 291 de minute de secetă pentru CSM Olimpia.

Ultimele șase minute au fost interzise cardiacilor. După o lansare pe partea stângă, Dan Florin a centrat în fața porții, portarul Denis Moldovan nu a reușit să respingă mingea, iar nou intratul Rareș Babiciu a îndeplinit o formalitate, împingând balonul în poarta goală din doi metri. 1–1 în minutul 84.

Trei minute mai târziu Raul Vitan, lăsat singur la 15 metrii a trimis în vinclu și a întors nesperat rezultatul în favoarea minerilor (1–2).

Băieții noștri  au revenit în joc, iar în minutul 89 au obținut un penalty, după ce Emanuel Negru l-a tras de braț și l-a pus la pământ pe Adrian Șter. Lovitura de pedeapsă a fost executată excelent de cel același Adrian Șter , 2–2 în minutul 90.

CSM Olimpia putea să înscrie golul victoriei, în prelungiri. Doar că la o fază rar întâlnită, golul i-a fost practic refuzat, din nou mijlocașului Adam. Acesta a trimis un lob de la 18 metrii, mingea a izbit transversala apoi l-a lovit în spate pe portarul oaspeților, a căzut pe linia porții de unde a prins un efect ciudat și a iesit în corner, peste transversală…  În minutul 95, Moussa Samake a trimis slab cu capul după lovitura de colț și meciul s-a încheiat cu un 2–2 spectaculos.

CSM Olimpia nu reușește să profite de pasul greșit făcut de liderul  SCM Zalău – care a înregistrat prima înfrângere din acest sezon pe terenul celor de la SC Olimpia MCMXXI . În plus CSM Olimpia rămâne pe trei, la patru puncte de Lotus Băile Felix, ocupanta poziției a doua din clasamentul seriei a 10-a.

Vinerea viitoare urmează derby-ul seriei la Zalău între SCM-ul local de pe primul loc și CSM Olimpia Satu Mare, locul 3.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

„A fost un meci, pe care cred că l-am dominat de la început până la sfârșit. Au fost acele două goluri primite pe neatenție. În schimb ocaziile avute de noi sunt rarisime. Un nou meci, în care ne creem șapte, opt ocazii clare de gol și nu reușim să marcăm. Cred, că ghinionul ăsta nu reușim să-l spargem și ne urmărește peste tot. Băieților nu am ce să le reproșez, dar din păcate nu am reușit nici astăzi să facem cele trei puncte.

Mergem înainte. E frumos la fotbal, că urmează încă o săptămână, când vine un nou meci. Ne așteaptă un joc dificil la Zalău, dar, cum am abordat și până acum, la fel ne pregătim pentru victorie.”

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 8

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minerul 1947 Ocna Dej 2–2 (0–0)

Marcatori: Adrian Micaș 65, Adrian Șter 90 (din 11 metrii), respectiv Rareș Babiciu 84, Raul Vitan 87.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Alin Burdeț, Mihăiță Mureșan, Cătălin Oanea (89, Süveg Nándor), Adam Abdul-Wahab, Adrian Micaș (80, Adrian Șter), Zsiga Ervin, Sofian Țânțaș (80, Emanuel Morar), Viorel Chinde, Moussa Samake.

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.