Peste o sută de copii la antrenamentele CSM Olimpiei

Peste o sută de copii învață fotbal la grupele Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare sub îndrumarea antrenorilor Daniel Marghitaș și Florin Mihăiță Mureșan.

Daniel Marghitaș este un antrenor cu o experiență vastă în domeniu, iar căpitanul echipei de seniori din Liga a 3-a, Florin Mihăiță Mureșan este la început de drum. Deținător al licenței UEFA C, fundașul echipei noastre dorește să învețe această meserie alături de Daniel Marghitaș, și formează grupa de copii născuți în 2017-2018. Așadar așteaptă copii de 5-6 ani în fiecare luni și joi de la ora 19.15 în sala de sport al Școlii Gimnaziale Bălcescu-Petőfi, Satu Mare.

„Ne dorim să creștem copii orașului nostru. Ne preocupă dezvoltarea și evoluția copiilor, să aibă un mod de viață sănătoasă. Dar cel mai important este, să vină copilul cu plăcere la antrenamente, și să fie fericit, când pleacă acasă de aici” – ne-a spus Daniel Marghitaș, care se ocupă cu grupe de copii născuți în 2014, 2015 și 2016 în sala de sport din curtea Liceului Tehnologic Traian Vuia-Unio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.